Logies

Een goede nachtrust begint pas echt als je de wereld kunt buitensluiten en werkelijk kunt ontspannen. Een perfecte manier om als nieuw te ontwaken. Je hoort hier de stilte van de natuur en je bent ver weg van auto’s, treinen, trams of sirenes. Lekker tussen de vogels in schone lucht.


Er is keuze uit 1 en 2 persoonskamers met nieuw sanitair, een dormitory of de groepsvoorzieningen in de trainingszaal. Bij grotere activiteiten is in overleg het gebruik van tent of camper mogelijk. Venwoude heeft 42 bedden in de kamers, 6 bedden in de dormitory, 4 zalen en kan groepen tot 200 personen herbergen.

In de kamers zijn de bedden volledig opgemaakt en krijg je handdoek en zeep. De kamers worden tijdens het verblijf niet betreden door personeel. In de dormitory en de zaal neemt de gast eigen beddegoed mee of is het additioneel te huur.

Koningsvaren (17 kamers)


De Koningsvaren is een gebouw met 17 slaapkamers; 11 eenpersoonskamers, 5 tweepersoonskamers en 2 driepersoonskamers. Er zijn nieuwe moderne prive badkamers en toiletten op de gang.

Bosrank (6 kamers)


De Bosrank is een gebouw met 6 slaapkamers. De kamers bieden de comfort om je na de training terug te trekken in je eigen ruimte. Er zijn douches met wastafeltje en toiletten op de gang.


De Meidoorn

Het trainersappartement geeft de trainers luxe en ultieme privacy los van de groep. Een plek om weer lekker in je eigen energie te komen, maar ook een plek met comfort voor teambesprekingen of het privé ontvangen van deelnemers.

Het appartement heeft twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een badkamer, een huiskamer en een keuken.
De huiskamer biedt leefcomfort met een bankstel, tv en dvd.
De complete keuken is voorzien van koelkast, kookstel, thee- en koffiezet apparatuur en heeft alle servies om tijdens de training lekker te leven.


Dubbelloof (6 bedden)

Dubbelloof is de dormitory (slaapzaal) in het trainingsgebouw met de Gentiaanzaal. Slapen met meerdere mensen op een kamer, maar met een eigen vaste plek tijdens het verblijf.

Op de begane grond bevindt zich een ruimte met 6 bedden. Voor de bedden en matrassen met hoeslaken en kussen is eigen beddegoed en kussensloop nodig. Dit is ook te huur. De gezamenljke douches, wastafels en toiletten zijn op de gang.
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top