Trainingen - Ademwerk - De Verruiming

De Verruiming

Wil je jouw ontwikkeling onderhouden?
Wil je juist kennis maken met een techniek van ontwikkeling?

Onderhouden of kennismaken
Eén dag is heel geschikt voor een eerste kennismaking met Venwoude en het intensief ademen. Je ervaart wat meer ademen je geeft.
Als je ervaring hebt met het ademwerk vanuit de Opening of het Fundament, dan is de ademdag een uitstekende gelegenheid om letterlijk weer even op adem te komen en je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven.

Wat ga je doen?
De Verruiming start met lichaamswerk om het lichaam beschikbaar te maken voor een volle, intense ademhaling. Daarna ga je twee ademsessies intensief ademen. In de eerste sessie breng je alles tot uidrukking wat je voelt, in de tweede sessie ontspan je in alle gevoelens, emoties en lichamelijke sensaties die naar boven komen. Dit is leren “containen”. Zo leer je op één dag twee manieren om om te gaan met wat je ervaart. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om je ervaringen uit te wisselen en te integreren.

Special: 9 september 2017

Ademdag in warm water

In de zomer is er de gelegenheid om een dag kennis te maken met wat intensief ademen in een warm water bad je kan geven.

We creëren rond het warm waterbad bij de zonneweide een plek die er helemaal op ingericht is om een duik in de diepte te maken. Warmte, aandacht, stilte, sereniteit, schoonheid, nabijheid............ ondersteuning in wie en wat je meer bent dan wat je kent van jezelf.

Een uitstekende gelegenheid om letterlijk weer even op adem te komen


Praktisch  
tijd 1 dag  
deelname iedereen  
prijs en data agenda
agenda "Verruiming in warm water"
 
  aanmelden
 


Individuele ademsessies in warm water

10 september

De intensief verbonden ademhaling brengt de energiestroom op gang en laat je ervaren waar blokkades zijn. Door hier met milde aandacht naar toe te gaan kan er heling plaatsvinden op een diep en onbewust niveau. Het is een natuurlijk proces wat zich voorbij de mentale stroom laat plaats vinden.

Het ademen in warm water geeft een extra dimensie en verdieping. Jouw adem, het water op lichaamstemperatuur en de handen die je dragen in het water zorgen voor diepe ontspanning en overgave. Fysieke grenzen vervagen en de ervaring ontstaat dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Je basisvertrouwen in wie je bent, herstelt zich.

Op deze dag kan je een individuele ademsessie krijgen 2 uur lang wordt jij 1 op 1 begeleid, in een voorgesprek de ademsessie in het warmwaterbad en het nagesprek.

Praktisch  
tijd 2 uur  
deelname iedereen  
prijs en datum 150 euro
10 september
 
  Aanmelden
 

© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top