Trainingen - Ademwerk - De Verruiming

De Verruiming

Wil je jouw ontwikkeling onderhouden?
Wil je juist kennis maken met een techniek van ontwikkeling?

Onderhouden of kennismaken
Eén dag is heel geschikt voor een eerste kennismaking met Venwoude en het intensief ademen. Je ervaart wat meer ademen je geeft.
Als je ervaring hebt met het ademwerk vanuit de Opening of het Fundament, dan is de ademdag een uitstekende gelegenheid om letterlijk weer even op adem te komen en je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven.

Wat ga je doen?
De Verruiming start met lichaamswerk om het lichaam beschikbaar te maken voor een volle, intense ademhaling. Daarna ga je twee ademsessies intensief ademen. In de eerste sessie breng je alles tot uidrukking wat je voelt, in de tweede sessie ontspan je in alle gevoelens, emoties en lichamelijke sensaties die naar boven komen. Dit is leren “containen”. Zo leer je op één dag twee manieren om om te gaan met wat je ervaart. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om je ervaringen uit te wisselen en te integreren.

Special: 22 juli 2017

Ademdag in warm water

In de zomer is er de gelegenheid om een dag kennis te maken met wat intensief ademen in een warm water bad je kan geven.

We creëren rond het warm waterbad bij de zonneweide een plek die er helemaal op ingericht is om een duik in de diepte te maken. Warmte, aandacht, stilte, sereniteit, schoonheid, nabijheid............ ondersteuning in wie en wat je meer bent dan wat je kent van jezelf.

Een uitstekende gelegenheid om letterlijk weer even op adem te komen


Praktisch  
tijd 1 dag  
deelname iedereen  
prijs en data agenda
agenda "Verruiming in warm water"
 
  aanmelden
 
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top