Informatie avond

Proef de sfeer. Ervaar zelf of onze visie en aanpak je aanspreken. Stel je vragen, zowel aan de trainer tijdens de presentatie als na afloop aan assistenten en ex-deelnemers persoonlijk. Een inspirerende avond waarin de uitwisseling van informatie en ervaringen centraal staat.

Een kennismaking met de Opening, de basistraining van ons curriculum

Marijke Heetveld neemt je mee in haar verhaal over het hoe en waarom van persoonlijke groei. Vanuit haar eigen ervaring als mens, als trainer en als coach. Met veel herkenbare voorbeelden van waar je als modern mens zoal tegenaan loopt in je leven. Daarbij komen als vanzelf de uitgangspunten van de Venwoude Levensschool aan bod. Je krijgt ruim de kans om vragen te stellen.

Marijke gaat in op onderwerpen als:
het belang van een meer innerlijke oriëntatie. Minder afgaan op ‘hoe het hoort’ of ‘wat er van je verwacht wordt’ vanuit opvoeding en cultuur, maar diep naar jezelf leren luisteren
het belang van een vrije energiestroom in je lichaam
de essentiële waarde en kracht van onze emoties
overtuigingen en ingesleten gedragspatronen
de relatie tussen denken, voelen en doen
het belang van schaduwwerk
het belang van contact met je spirituele kant als bron van rust en veerkracht

Daarna kun je in kleine groepjes al je overige vragen stellen aan assistenten en oud-deelnemers. Zowel over praktische zaken als over meer persoonlijke kwesties.

Wat levert het je op?

een idee van wat je kunt verwachten van de Opening
een indruk van de sfeer, visie en werkwijze van de Venwoude Levensschool
het besef dat je persoonlijke ontwikkeling niet alleen veel oplevert voor jezelf, maar ook voor de mensen en wereld om je heen
kennismaking met Marijke Heetveld, de trainer van de Opening
helderheid voor je keuze om al dan niet de Opening te gaan doen

Wat gaan we doen?

Na ontvangst in de Piramide met koffie en thee ga je naar een van de groepsruimtes. Daar vertelt Marijke Heetveld, de trainer, over de inhoud en achtergronden van de Opening en gaat ze in op vragen. Daarna kun je in kleine groepjes al je overige vragen stellen aan assistenten en oud-deelnemers. Na afloop kun je nog wat drinken in de bar in de Piramide.


Voor wie?

als je de sfeer en visie van de Venwoude Levensschool wilt proeven
als je wilt weten of de Opening iets voor jou is
als je overweegt om de Opening te doen maar nog vragen of twijfels hebt

Marijke Heetveld

Je hart leren openen, en dan je hart volgen. Om daarin naast mensen te staan, precies op het punt waar ze in hun leven zijn aanbeland, dat is mijn drive om trainingen en coaching te geven. Ik help mensen om hun worstelingen vanuit mildheid en humor in een groter perspectief te plaatsen. Als iemand door mij gemotiveerd raakt om het pad van bewuste ontwikkeling op te gaan, ben ik blij en weet ik dat ik daarvoor mijn passie leef.
Lees meer >

Marijke Heetveld:

"Het pad van bewuste persoonlijke groei inslaan is een stap in het onbekende, voorbij wat je hebt aangeleerd en denkt te weten. Daarmee is het ook een daad van moed. Ik vind het natuurlijk geweldig als je de Opening komt doen. Maar het gaat mij erom dat je na afloop van deze avond de keuze kunt maken die voor jou klopt. Zijn al je vragen echt beantwoord? Komen er na deze avond nog nieuwe vragen bij je op? Voel je vrij om me te mailen."


Praktisch  
tijd Tijd: 19.30 - 21.30
Ontvangst vanaf 19.15
 
deelname iedereen  
prijs en data agenda & aanmelden  
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top