Opening

Wat wil je nou eigenlijk? Krijg oor voor de roep van je hart. Krijg oog voor nieuwe mogelijkheden in jezelf en in je leven. Krijg zicht op je volgende stappen. En vat moed om die te gaan zetten.

Echt luisteren naar jezelf...

Een intensieve, ervaringsgerichte verkenningstocht, waarin je op zoek gaat naar wat jij ten diepste wilt. Een (aard)verschuiving in je oriëntatie: je gaat je meningen en overtuigingen doorzien en leert weer luisteren naar je lichaam, je emoties, je gevoel, je intuïtie. Een doorbraak in je energie: wat vastzit, komt in beweging. En een opening van je hart, zodat je dieper in contact komt met jezelf en de mensen om je heen.

...en openstaan voor anderen.

Met als landkaart een integrale visie op menselijke ontwikkeling, die je helpt herkennen waar je vandaan komt, waar je staat, wat jouw potentie is, wat jij voor anderen betekent. Zo krijg je zicht op je volgende stappen, op jouw unieke levensweg. In een veilige bedding, zorgvuldig begeleid en ondersteund door een zeer ervaren trainer en een zeer betrokken team van assistenten. Ook je verblijf wordt met veel liefde verzorgd, op het prachtige landgoed Venwoude in de bossen bij Lage Vuursche.


Dat is de Opening. Durf je erin te stappen?

Wat levert het je op?

nieuwe inspiratie en levenslust
een nieuw kader voor je leven
meer contact met je emoties en je gevoel
meer vertrouwen in je eigen weten en innerlijke kracht
meer inzicht in jezelf en in wat echt belangrijk is voor jou
meer openheid naar andere mensen
je ziet problemen als uitdagingen en kansen

Voor wie?

Als je jezelf wilt leren kennen en wilt groeien.
Als je op een kruispunt staat in je leven en meer helderheid wilt.
Als je voelt dat er meer in het leven moet zijn.
Als je het contact met je gevoel kwijt bent.
Als je meer en beter contact met andere mensen wilt krijgen.
Als je nog nooit een weekend persoonlijke groei hebt gedaan.
Als je al veel trainingen hebt gedaan, maar je weg nog niet gevonden hebt.

Wat gaan we doen?

De Opening bestaat uit een uitgekiende combinatie van Emotioneel Lichaamswerk, Integral Life Practice, ademwerk, theorie, deelrondes en coaching.

De twee terugkomavonden helpen je om je ervaringen verder te verwerken en een plek te geven in je leven.

Veel deelnemers ervaren De Opening als een doorbraak, en als een groot cadeau. Een cadeau waar je nog lang mee bezig kunt zijn voordat je het helemaal hebt uitgepakt.Informatie avond

Ben je benieuwd of de Opening iets voor jou is? Kom een keer lang op een informatie avond.
Lees meer >

De Opening is voor mij precies geweest wat het beloofde: een opening. Ik heb ontdekt dat ik mezelf vertrouw en van mezelf hou, inclusief al mijn irritante eigenschappen. Nu kan ik gewoon worden wie ik ben."


Wordt gegeven door:


Anne Karen Bakker en Leon Gras


Anne Karen Bakker en Leon Gras over de Opening:

Veel deelnemers ervaren de Opening als een doorbraak, en als een groot cadeau. Een cadeau waar je je hele leven mee bezig bent om via onderzoek en oefening de unieke bijdrage die jij bent zich in vol bewustzijn te laten ontvouwen.

Na vele jaren ervaring met persoonlijke groei en transformatie weten we dat het pad van bewuste ontwikkeling bewandelen een daad van moed is. Een stap in het onbekende, voorbij aan wat je in je opvoeding en van de cultuur hebt meegekregen, voorbij wat je denkt te weten. Niet langer meer overleven, maar leven. Ontdekken dat jouw leven impact heeft voor de mensen om je heen, voor de wereld.

We houden de dingen graag simpel. Mooie theorieën kunnen je inspireren, inzicht is nuttig, maar de praktijk is jouw leven. En daarin staan we graag naast je, met mildheid, humor en respect.


Praktisch  
tijd 3 dagen en 2 avonden  
deelname iedereen  
prijs en data agenda & aanmelden  
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top