Fundament

Neem jezelf bij de hand en leg in ruim twee maanden tijd een stevig fundament voor een leven dat jou vervult. Leer jezelf en je kracht kennen. Leer jezelf trouw te blijven zonder de verbinding met anderen te verliezen. En luister naar de verlangens in je hart, ter wille van jezelf en de mensen om je heen.

Leven vanuit je innerlijke kracht

Het Fundament richt zich erop om je verbinden met je innerlijke kracht op een manier dat deze geankerd wordt. Zodat je in alle omstandigheden vol aanwezig kunt bijven.

Je gaat op reis

In de Opening heb je de roep van je hart gehoord, vele aspecten van jezelf verkend en een idee gekregen van de richting die je op wilt in je leven. In het Fundament ga je echt op reis. Aan het eind van deze reis blijkt je leven grondig veranderd te zijn. Omdat JIJ veranderd bent, en nu anders in het leven staat.


Je doet het wel zelf...

Je duikt diep de jungle van je emoties in en vindt de schatten die daar op je wachten. Je leert de klippen van je projecties te omzeilen en jezelf te bevrijden uit het drijfzand van beperkende overtuigingen en gedragspatronen. Je leert water te vinden in de dorre woestijnen van ontmoediging, isolement en depressie. Je leert vuur te maken en je vuurtje brandend te houden. Daarmee laat je het ijs van de angst smelten, dat bevroren enthousiasme blijkt te zijn.


...maar niet alleen

Je leert je met mensen te verbinden zonder jezelf te verliezen. Je leert je grenzen te bewaken en voor je standpunten op te komen zonder het contact met de ander te verliezen. Net als je eigen levensreis maak je ook deze reis niet alleen.

Je bent aangewezen op je metgezellen, en zij op jou. Zij zijn je maatjes, je spiegels, je sparringpartners en je fans. Je leert bovenal je verlangens serieus te nemen die jouw leven de moeite waard maken. Voor jezelf, voor anderen, voor de wereld om je heen.

Tegen het einde van de training vertaal je die verlangens naar een visie, als leidraad voor je leven.

De theoriesessies en de coaching tijdens de deelrondes vormen je rustpunten onderweg. De theorie verdiept je inzicht en biedt inspirerende vergezichten waarop je je kunt oriënteren. In de deelrondes herken je je eigen worstelingen en triomfen in die van anderen.


Wat levert het je op?

meer energie en vreugde in je leven
meer richting en structuur in je leven
een betere zorg voor je gezondheid en vitaliteit
keuzes kunnen maken vanuit een gevoel van vrijheid
jezelf kunnen zijn tussen anderen
je eigen weten en innerlijke kracht kunnen aanboren
trouw zijn aan jezelf en staan voor wat jij belangrijk vindt
betere relaties met familie, partner, kinderen, vrienden, collega’s
een geïnspireerd leven waarmee je ook anderen inspireert



Voor wie?

als je je ervaringen uit de Opening wilt uitdiepen en concreet wilt omzetten in een nieuwe manier van leven
als je die nieuwe manier van leven wilt oefenen met een groep geïnspireerde mensen die deze uitdaging ook willen aangaan
als je wilt profiteren van onze ruim 25 jaar ervaring met alle ups en downs van individuele transformatieprocessen

 

Wat gaan we doen?

Het Fundament bestaat uit Emotioneel Lichaamswerk, Integral Life Practice, ademwerk, schaduwwerk, theorie, deelrondes, coaching en thuisopdrachten. Via een eigen mailgroep wissel je ervaringen uit en ondersteun je elkaar. Het traject omvat twee blokken van 3 en 5 dagen en twee terugkomdagen, verspreid over twee maanden.  

 

Anne Karen Bakker

Zelf aan het roer staan van je leven, als mens tussen de mensen, dat is waartoe ik anderen inspireer. Vanuit wat voor jou wezenlijk is, voorbij aan ‘wat hoort’ en vaak voorbij aan je comfortzone. Lastige dingen niet uit de weg gaan, gáán voor wat ik wil en daarin in verbinding blijven met de mensen om me heen - dat geeft mijn leven diepte en ruimte, nabijheid en vrijheid. De tools daarvoor reik ik anderen aan via trainingen in leiderschap, vrouwenwerk en verandermanagement.


Praktisch  
tijd 1 blok van 3 dagen, 1 blok van 5 dagen en 2 losse dagen  
deelname iedereen die de Opening heeft gedaan  
prijs en data agenda & aanmelden  
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top