Trainingen - Mannen & Vrouwen - ManZijn - Avond ManZijn

Avond ManZijn

Wat is jouw rol als man in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als man inspiratie te halen of iets van je eigen pad van man-zijn in te brengen en te onderzoeken.

Inspiratie opdoen vanuit het mannenwerk op Venwoude

Je weet vaak wel dat er meer mogelijk is in je leven, als man in deze tijd. Dat je een diepere kwaliteit kunt aanboren en een wezenlijker bijdrage zou kunnen geven aan deze snel veranderende wereld.

Maar als je thuis blijft zitten, blijft je blikveld vaak te beperkt om ge´nspireerd te raken of ge´nspireerd te blijven. De losse avonden ManZijn zijn bedoeld om in beweging te komen en/of te blijven.

Elke avond is weer geheel nieuw, mede door jouw inbreng. Mannen die een avond hebben bezocht ervaren die meestal als inspirerend, energie gevend, uitdagend, verdiepend en vol humor. Je bent van harte welkom.

Voor wie?

als je als man inspiratie wilt opdoen voor je leven
als je iets van je eigen pad als man wilt delen of inbrengen
als je nieuwsgierig bent naar het mannenwerk van Leon Gras

Wat levert het je op?

inzicht en inspiratie voor je persoonlijke groei als man
een indruk van de support die mannen elkaar kunnen geven
een verfrissende grotere context waarin jij als man op je plaats valt
informatie over het mannenwerk van Leon Gras

Praktisch  
tijd 1 avond  
deelname mannen  
prijs, data
en aanmelden
agenda  
   


Wat gaan we doen?

In een kleine groep presenteert Leon zijn visie op man-zijn in deze tijd, vaak aan de hand van een actueel thema of iets dat ingebracht wordt. Vanuit die context gaat hij de dialoog aan en kun je inbrengen wat jou hierin persoonlijk bezighoudt. Je krijgt veel ruimte om vragen te stellen, zowel over man-zijn in het algemeen als over Leonĺs trainingen en coaching.


Leon Gras (1967) is ruim 10 jaar verbonden aan Venwoude en stelt zijn leven in het teken van menselijke ontwikkeling. Hij is trainer in het traject Relaties & Ontmoeten samen met Marion van Overveld en trainer/coach van het Mannenwerk op Venwoude. Daar werkt hij samen met diverse senior gasttrainers, waaronder Mauk Pieper. Leon staat bekend als gepassioneerd, zacht, direct & inspirerend.

Als eindverantwoordelijke van het Mannenwerk op Venwoude onderhoudt hij wereldwijd contacten met vele mensen (teachers, schrijvers, wetenschappers, trainers en coaches) die hun bijzondere bijdrage aan het pad van man-zijn in deze tijd geven en open staan voor wederzijdse bevruchting van elkaars werk omdat zij stellen dat niemand dé waarheid bezit en dat we alleen in samenwerking verder kunnen komen op dit pad.

"Ik geniet van elke avond, de unieke samenstelling van elke groep mannen, jong en oud, nieuw op het pad of wat meer ervaren. We kunnen allemaal van elkaar leren en aan elkaar groeien. Wat een rijkdom!"


Kijk voor meer info op www.leongras.nl.

ę Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top