Intimate Moves

Steeds meer mensen ontdekken de avonden van Intimate Moves als een ontspannen en toch diepgaande manier om bij zichzelf te komen en contact met anderen te maken. Laat je meenemen in spontane dans door de inspirerende muziek en speelse begeleiding van Leon & Marion of 1 van de andere facilitators.

Meditatie in beweging

Tijdens een avond Intimate Moves word je liefdevol uitgenodigd om via meditatieve dans de intieme gevoelsstroom in jezelf te ontdekken. De beweging van Eros, de bron van je intimiteit en levenslust, verleidt je en daagt je uit tot het ontdekken en volgen van jouw levensenergie.

Kun je de muziek jouw lichaam laten bewegen, kun je je overgeven en je laten verrassen door de stroom die in je leeft? Vanuit de spontaniteit en intimiteit van het moment ontmoet je ook anderen in je dans.

Voor wie?

voor iedereen die houdt van beweging, meditatie, verdieping en plezier
je kunt gewoon af en toe een avond meedoen
je kunt Intimate Moves een tijd gebruiken voor je persoonlijke groei

Wat levert het je op?

ontspanning en plezier
zachtheid en verdieping
meer contact met jezelf en je gevoel
authentiek contact met anderen

“Ik kan bij Intimate Moves steeds dichter bij mezelf blijven. Nooit gedacht dat ik door het contact met anderen mezelf zo zou zien. Alsof ik in een spiegel kijk en mezelf niet alleen beter zie maar ook beter voel.”


Wat gaan we doen?

We starten elke avond met lichaamswerk om je lichaam te openen voor een diepere ervaring. We gaan in op hoe je de avond kunt gebruiken voor je persoonlijke groei. In een ervaringsgerichte oefening word je je bewust van wat er in jou gebeurt als je contact maakt met anderen.

In de tweede helft van de avond ga je bewegen op muziek. Je gaat op zoek naar je eigen intieme stroom door je lichaam van binnenuit in beweging te laten komen, in contact met jezelf. We sluiten de avond gezamenlijk af. Daarna is er tijd om nog wat samen te zijn en uit te wisselen, of kun je gewoon naar huis gaan.

Intimate Moves Party op Venwoude
Praktisch  
tijd
19.30 tot 22.00 uur
 
plaats 4 keer per jaar op Venwoude
Overige plaatsen
 
deelname voor iedereen  
prijs en data agenda en aanmelden  
Meer info www.intimate-moves.nl  Verdiepingsdag 5 novemberl 2017

Herken je als bezoeker van Intimate Moves dat je steeds helderder gaat zien hoe het je vergaat in het contact met jezelf en met mensen? Ben je ook nieuwsgierig naar wat andere deelnemers daarin tegenkomen?

Dan is deze dag voor jou!

Deze speciale verdiepingsdag nodigt je uit om méér uit je ervaringen te halen, samen met anderen die net als jij al wat vertrouwd zijn met de avonden. Een dag om te ontmoeten, uit te wisselen en te onderzoeken waar jouw persoonlijke uitdaging ligt. Tussen en met mensen.

Praktisch  
tijd 9.30 tot 17.30 uur  
plaats Venwoude
facilitators Kairava Geurkink en Silvia Zupanc  
prijs 80 euro  
meer info en aanmelden www.intimate-moves.nl  
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top