Trainingen - Mannen & Vrouwen - Ontmoeten & Relaties

Ontmoeten & Relaties

Een wezenlijk en essentieel onderdeel van ons bestaan zijn onze relaties. Hoe je je relaties vormgeeft bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven, ook in andere domeinen van je bestaan. Uitgangspunt voor ons aanbod relatiewerk is dat je je relaties kunt verdiepen door ze tevens te beschouwen als mogelijkheid voor je persoonlijke groei.

Info avond Mannen & Vrouwen

Hoe ga je relaties aan of hou je die juist af? Waar weer je de ander af, trek je je terug of ga je juist in gevecht? Wat is de pijn die je zo probeert te vermijden, en hoe open je je weer naar elkaar?
Hoe breng je de polariteit terug in je intieme relatie, zodat je weer aantrekkelijk wordt voor elkaar?
Een avond over de dynamiek van relaties, intimiteit en seksualiteit. Lees meer >

Intimate Moves

Steeds meer mensen ontdekken de zaterdagavonden van Intimate Moves als een ontspannen en toch diepgaande manier om bij zichzelf te komen en contact met anderen te maken. Laat je meenemen in spontane dans door de inspirerende muziek en speelse begeleiding van Leon & Marion of één van de andere facilitators. Lees meer >Avondcursus Relaties

Dank je wel. Fijn dat je het zegt!’ Alle feedback van je partner verwelkomen als een uiting van liefde. Als uitnodiging tot verbinding, communicatie en samenwerking. Zonder dicht te klappen of in de verdediging te gaan.
Zes avonden voor stellen. Lees meer >

Ontdekking

Wie ben jij in jouw relaties? Ben je je bewust van de dynamieken die zich afspelen en van jezelf als rode draad in alle relaties die je aan gaat? De Ontdekking is een 3-daagse intensieve ervaringsgerichte training die jouw relatieleven én levensenergie een flinke impuls geeft. Lees meer >

Jaargroep Ontmoeten & Relaties

Waar stokt jouw levensstroom? Hoe laat je die weer stromen? Hoe blijf je als man aanwezig in relaties, hoe geef je je als vrouw over aan relaties? De uitnodiging van deze jaargroep is elkaar niet links laten liggen, maar juist je met elkaar bemoeien.
Voor blijvende verdieping van al je relaties.
Lees meer >
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top