Trainingen - Mannen & Vrouwen - VrouwZijn - avond VrouwZijn

VrouwZijn

Waar loop jij tegenaan als vrouw? Wat is jouw rol als vrouw in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als vrouw inspiratie te halen of iets van je eigen pad van vrouw-zijn in te brengen en samen te onderzoeken.

Anne Karen en Marion starten deze avond met het presenteren van hun huidige visie op vrouw zijn, vaak aan de hand van een actueel thema of onderwerp of iets wat ingebracht wordt. Dat geeft een kader waarna er gelegenheid is om tot uitwisseling te komen over dit thema aan de hand van wat jou persoonlijk bezig houdt.

Elke avond is weer geheel nieuw mede ook door jouw inbreng. Vrouwen die een avond hebben bezocht ervaren deze als inspirerend, uitdagend, uitnodigend  en met humor.

Voor wie?

als je als vrouw inspiratie wilt opdoen voor je leven
als je iets van je eigen pad als vrouw wilt delen of inbrengen
als je nieuwsgierig bent naar de sfeer en insteek van het vrouwenwerk van Marion van Overveld en Anne Karen Bakker

Wat levert het je op?

inzicht en inspiratie voor je persoonlijke groei als vrouw
een indruk van de ondersteuning die vrouwen elkaar kunnen geven
een verfrissende grotere context waarin jij als vrouw op je plek valt
informatie over het vrouwenwerk van Marion van Overveld en Anne Karen Bakker

“Heel inspirerende avonden, waar ik nu een paar keer naartoe ben geweest.”

Praktisch  
tijd

19.30 - 21.30
Ontvangst: 19.15 u

 
deelname Vrouwen  
prijs, data en aanmelden agenda  Wat gaan we doen?

Anne Karen en Marion presenteren hun visie op vrouw-zijn, vaak aan de hand van een actueel thema of iets dat ingebracht wordt. Vanuit die context gaan ze de dialoog aan en kun je inbrengen wat jou hierin persoonlijk bezighoudt. Je krijgt veel ruimte om vragen te stellen, zowel over vrouw-zijn in het algemeen als over de trainingen en coaching die Marion en Anne Karen geven.

Marion & Anne Karen

Marion en Anne Karen zijn een inspiratiebron voor vrouwen in deze tijd. Ze willen vrouwen hun mannelijke, leidende energie laten herkennen en hen bewust maken van hun vrouwelijke, zachte energie.  Ze ontsluiten de potentie die in elke vrouw zit. Marion en Anne Karen zijn aangesloten op een internationaal netwerk van vrouwen die ook werken in dit actuele thema.

"Het is altijd weer verrassend om te ervaren wat vrouwen voor elkaar kunnen betekenen. Bewust samenzijn met alleen vrouwen geeft een bijzondere setting en is al een ervaring op zich. De persoonlijke uitwisseling, wederzijdse herkenning en het eigen onderzoek van iedere vrouw maken dit tot inspirerende avonden, waarin het gesprek elke keer een nieuwe wending krijgt."


© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top