Accommodatie

Voor meerdaagse trainingen en retraites bieden we diverse overnachtingsmogelijkheden aan:
1- en 2-persoonskamers (op BG, etage en ruimte voor minder validen) en plekken voor tenten en campers. 

Voor meer informatie of speciale wensen: mail ons op kamers@venwoude.nl. We helpen je graag.

Beschikbare kamers:

  • 34 een-persoonskamers,
  • 53 twee-persoonskamers (2 bedden per kamer),
  • 1 twee-persoonskamer met een 2-persoonsbed
  • kamers voor teachers en
  • twee teacher-appartementen.

Hieronder vind je enkele foto’s van de kamers in de Lariks, Koningsvaren en Bosrank.

Kampeerplekken
Langs de toegangsweg naar de parkeerplaats zijn er diverse plekken voor campers. In het bos achter de Zonnedauw is plek voor een aantal tenten.

Lariks

De kamers van de Lariks zijn onderdeel van het gebouw en verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn in totaal 20 slaapkamers waarvan 15 een-persoons en 5 twee-persoons, verdeeld over begane grond (8 kamers) en eerste etage. De kamers op de begane grond maken gebruik van 7 douches en 3 toiletten op de gang Op de eerste verdieping zijn er toiletten op de gang. Iedere kamer heeft zijn eigen wastafel. In de Lariks bevindt zich een 2-persoonskamer met 2 bedden voor mindervaliden. 

Naar boven

Koningsvaren

De Koningsvaren ligt naast de Villa. Er zijn momenteel in totaal 21 slaapkamers waarvan 17 een-persoons en 12 twee-persoons. De een-persoons kamers (13) op de begane grond maken gebruik van 4 douches en 2 toiletten op de gang Op de eerste verdieping zijn er toiletten op de gang en twee gezamenlijke doucheruimtes (mannen en vrouwen apart).

Naar boven

Bosrank

De Bosrank ligt naast het kantoor. Er zijn 11 slaapkamers op de begane grond waarvan 1 een-persoons en 10 twee-persoons. Op de gang zijn 1 toilet en twee douches met wastafeltje aanwezig.

Naar boven