Informatie en voorwaarden boekingen

Accommodatiemogelijkheden op Venwoude

Venwoude beschikt over diverse slaapaccommodaties. De éénpersoons- en tweepersoonskamers zijn sereen ingericht, de bedden zijn opgemaakt en er zijn gedeelde sanitaire ruimtes in de gebouwen aanwezig. Elke kamer wordt voorzien van een handdoek per deelnemer, die je indien gewenst, tijdens je retreat kan laten vervangen.

In totaal beschikt Venwoude over maximaal 81 bedden, waarvan 33 1p kamers en 24 2p kamers. Deze kamers dienen wij gelijkmatig te verdelen over de verschillende groepen op ons terrein. Dit kan betekenen dat er niet altijd een 1p kamer beschikbaar is. Des te eerder je je kamer boekt des te groter de kans dat jij de kamer krijgt die je wenst.

Je kunt ook, tegen de standaardprijzen, in een eigen camper of tent overnachten op ons landgoed.

 

Online boeken van overnachtingen op Venwoude

Je kunt je accommodatie reserveren via de boekingslink, die beschikbaar komt via de organisator van jouw retraite/ training. Bovendien krijg je een early bird tarief als je je reservering uiterlijk 14 dagen voor aanvang maakt. Dit scheelt 20%, dus zorg dat je op tijd je kamer reserveert.

Tijdens de online boeking kan je je gegevens en dieet wensen achterlaten en ga je akkoord met onze prijzen en annuleringsvoorwaarden, die hieronder staan weergegeven.

 

Tarieven overnachtingen

In tabellen hieronder vind je prijzen per accommodatie zowel inclusief als exclusief BTW en toeristenbelasting.

Prijzen per persoon/per nacht exclusief BTW en toeristenbelasting

Termijn voor aanvangs-datum van event

Prijs 1p kamer

Prijs bed op 2p kamer

Camping/ camper

2023

2024

2023

2024

2023

2024

> 2 weken

€ 49,50

€ 51,98

€ 38,50

€ 40,43

€ 16,50

€ 17,33

2 – 0 weken

€ 61,88

€ 64,97

€ 48,13

€ 50,53

€ 20,63

€ 21,66

Prijzen per persoon/per nacht inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting

Termijn voor aanvangs-datum van event

Prijs 1p kamer

Prijs bed op 2p kamer

Camping/ camper

2023

2024

2023

2024

2023

2024

> 2 weken

€ 53,96

€ 56,65

€ 41,97

€ 44,06

€ 17,99

€ 18,88

2 – 0 weken

€ 67,44

€ 70,82

€ 52,46

€ 55,08

€ 22,48

€ 23,61

 

Annuleringsvoorwaarden overnachtingen/accomodatie

Mocht je onverhoopt je overnachtingen/accommodatie op Venwoude moeten annuleren, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Termijn voor aanvangsdatum van event

Annuleringskosten

Meer dan 4 weken voor aanvang van het event

Kosteloos

Tot 2 weken voor aanvang van het event

50% van totale boeking

Binnen 2 weken voor aanvang van het event

100% van totale boeking

Om de kans op annuleringskosten te verkleinen raden wij aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Dieetwensen en beleid

De keuken van Venwoude serveert voornamelijk vegetarische en biologische maaltijden.
We kunnen zonder additionele kosten rekening houden met een volledig glutenvrij en/of lactosevrij eetpatroon. Uitsluiting van sporen is in onze keuken echter helaas niet mogelijk.
Is er sprake van een dieet om medische redenen, dan kan er in overeenstemming met de Chef worden gekeken naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de benodigdheden en uitvoering wordt er een toeslag berekend. Omdat we voor meerdere groepen koken kunnen we persoonlijke dieet voorkeuren, zonder medische achtergrond, niet honoreren. We rekenen op je begrip hiervoor.

Een glutenvrij, lactosevrij of medisch dieet dient te worden aangegeven bij je kamerboeking. Indien je kamerboeking loopt via de organisatie die de retraite organiseert, dan dien je je dieet wensen minimaal 2 weken voor aanvang van de retraite door te geven aan de organiserende partij, die Venwoude dan vervolgens op de hoogte zal stellen. Venwoude kan niet garanderen dat dieetwensen die binnen 2 weken voor aanvang van de retraite worden doorgegeven kunnen worden gehonoreerd.

Venwoude doet haar uiterste best de diëten zo goed mogelijk te verwerken, echter kunnen wij kruisbesmetting nooit uitsluiten en zijn we niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen.

 

Kamerindeling

Je slaapt in een 1-persoonskamer of je deelt een tweepersoonskamer met een andere deelnemer van jouw opleiding/retraite. Wie bij wie komt te slapen in een 2p ligt in handen van de retraite organisator. Soms wordt dit van tevoren bepaald en soms op de dag van aankomst. Zij geven deze info weer door aan Venwoude.

De indeling is altijd op basis van m/m en v/v, tenzij je zelf je eigen kamergenoot bij de boeking doorgeeft. Daarnaast proberen we de verschillende groepen die parallel een retraite op Venwoude volgen zoveel mogelijk in 1 gebouw of op 1 vleugel van een gebouw in te delen. Het kan echter soms voorkomen dat een groep in verschillende gebouwen dient te overnachten.

We hebben bij Venwoude een beperkt aantal 1p kamers, die we vaak hebben te verdelen over meerdere groepen die aanwezig zijn. Het kan dus voorkomen dat er bij je boeking alleen nog 2p kamers beschikbaar zijn.