Fotoverslag bouw nieuwe groepsruimte deel 3

De afgelopen maand is er hard gewerkt om de binnenruimtes van de nieuwe groepsruimte klaar te krijgen voor het schilderwerk. Een professioneel team van stukadoors is aan de slag gegaan, de ramen zitten erin, en de verwarming doet het. Nu kunnen we met ons eigen team tussen Kerst en Oudjaar aan de slag om te schilderen tijdens de Eindejaarsbouwweek.

Vier dagen lang met elkaar klussen, eten, verstillen, reflecteren en vieren. En daarmee een grote slag slaan in de verdere voltooiing van de nieuwe groepsruimte. De foto’s in dit verslag zijn half december gemaakt.

Voorkant

Achterkant

Slaapvertrekken

Voorkant zaal

Voorkant zaal

Tussenruimte

Trap naar eerste verdieping

Eerste verdieping

Eenpersoonskamer

Toilet in aanbouw

De zaal vanaf de tussenruimte links

De zaal vanaf de tussenruimte rechts

Uitzicht naar het bos vanuit de tussenruimte

Zicht vanaf het terrein met het nieuwe pad langs de Zonnedauwzaal

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en Venwoude in het algemeen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.