Fotoverslag bouw nieuwe groepsruimte deel 4

Sinds het vorige fotoverslag eind december is er weer veel werk verzet door zowel professionals, als ook door vrijwilligers tijdens de vier dagen klussen tussen Kerst en Oudjaar. Met veel enthousiaste mensen zijn de muren en plafonds voorzien van een mooie witte laag. De hele binnenkant van de zaal en de slaapvertrekken zijn geschilderd waardoor het gebouw een totaal ander aanzicht aan de binnenkant heeft gekregen.

Verder zijn alle ramen er nu ingezet, en is elke kamer voorzien van verwarming en een wasbak. De ondervloer is gelegd in de zaal en aan het sanitair wordt flink gewerkt. Aan de buitenkant is nog weinig te zien, en op laatste foto’s zie je buiten materiaal bedekt met het blauwe zeil. Daar ligt het larikshout dat straks aan de buitenwand wordt bevestigd. En laat dat nu ook de naam worden van de nieuwe groepsruimte: Lariks. Of in de wandelgangen ‘de Lariks’ of ‘Larikszaal’.

Veel plezier met dit fotoverslag. En wil je een keer mee komen helpen? Weet dat er in ieder geval nog twee bouwweekenden zijn, en wel op 2 en 3 februari en op 2 en 3 maart. Dan gaan we met zijn allen aan de slag om alle ruimtes aan te kleden en schoon te maken. Kijk na de foto’s voor meer informatie over deze weekenden.

Aanzicht vanaf de Piramide met nieuwe paden

Zaal via de achterkant

De zaal

De zaal bij binnenkomst

Sanitaire ruimte beneden

Toiletten beneden

Eenpersoonskamer beneden

Trap naar eerste verdieping

Tweepersoonkamer boven

Overloop eerste verdieping

Uitzicht over het terrein

Achteraanzicht met het larikshout onder het blauwe zeil

Wil je een keer mee komen helpen klussen? Er komen komen twee klusweekenden waarin we de zaal en slaapvertrekken aankleden, inrichten en schoonmaken.

Klusweekend 2 en 3 februari

Klusweekend 2 en 3 maart

Neem voor meer informatie contact op met Hettie.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en Venwoude in het algemeen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.