Fotoverslag bouw nieuwe groepsruimte deel 5

In de afgelopen maand zijn weer veel puntjes op de i gezet in en aan de Lariks, onze nieuwe groepsruimte. Er heeft zelfs al een eerste evenement plaatsgevonden: een prachtig mantraconcert van de Venwoude Mantragroep. Met 150 bezoekers was dit een mooie inwijding voor onze nieuwe zaal. Kijk hier voor een impressie van deze avond.

In de loop van maart gaan we de Lariks in gebruik nemen. Hij zal dan gebruiksklaar zijn, en er zijn nog werkzaamheden die de komende tijd plaats gaan vinden, zoals het bevestigen van de buitenwand van larikshout. Voor de kleinere klussen, zoals het aankleden van de ruimte en het leggen van de tapijttegels, ben je welkom in het weekend van 2 en 3 maart om jouw bijdrage aan de voltooiing van de Lariks te geven. Kijk hier voor meer informatie over dat klusweekend.

Voor nu hebben we dit vijfde fotoverslag voor je. We hopen dat jij, net als wij, geniet van de ontwikkelingen aan de Lariks. En we kijken er naar uit je daar te ontmoeten tijdens een training, een retraite, of een klusweekend!

Aanzicht vanaf de Piramide met nieuwe paden

De entree die gelijk een doorkijk geeft naar de rest van het landgoed

De rondingen van de zaal

De zaal bij binnenkomst

De zaal

De zaal

De tussenruimte

Sanitaire ruimte beneden

Eenpersoonskamer beneden

Trap naar eerste verdieping

Overloop

Uitzicht over landgoed

Uitzicht over de zonneweide

Achteraanzicht met het larikshout onder het blauwe zeil

Wil je een keer mee komen helpen klussen? Op 2 en 3 maart is er een klusweekend waarin we de zaal en slaapvertrekken aankleden, inrichten en schoonmaken.

Klusweekend 2 en 3 maart

Neem voor meer informatie contact op met Hettie.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en Venwoude in het algemeen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.