Overnachten

Voor meerdaagse trainingen en retraites bieden we diverse overnachtingsmogelijkheden aan: kamers, slaapzalen en plekken voor tenten en campers.

Kamers
Er zijn momenteel in totaal 32 eenpersoonskamers, 18 tweepersoonskamers en 2 driepersoonskamers. In het totaal hebben we 74 bedden.

Kampeerplekken
Langs de toegangsweg naar de parkeerplaats zijn er diverse plekken voor campers. In het bos achter de Zonnedauw is plek voor een aantal tenten.

Voor meer informatie of speciale wensen: mail ons op kamers@venwoude.nl of bel naar 035-666 84 47.

We helpen je graag.

Lariks

De kamers van de Lariks zijn onderdeel van het gebouw en verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn in totaal 20 slaapkamers waarvan 15 eenpersoons en 5 tweepersoons. De kamers op de begane grond maken gebruik van 7 douches en 3 toiletten op de gang Op de eerste verdieping zijn er toiletten op de gang. Iedere kamer heeft zijn eigen wastafel.

Naar boven

Koningsvaren

De Koningsvaren ligt naast de Villa. Er zijn momenteel in totaal 21 slaapkamers waarvan 13 eenpersoons en 8 tweepersoons. De eenpersoons kamers op de begane grond maken gebruik van  4 douches en 2 toiletten op de gang Op de eerste verdieping zijn er toiletten op de gang en twee gezamenlijke doucheruimtes (mannen en vrouwen apart).

Naar boven

Bosrank

De Bosrank ligt naast het kantoor. Er zijn 6 slaapkamers op de begane grond waarvan 3 eenpersoons en 3 tweepersoons. Op de gang zijn 1 toilet en twee douches met wastafeltje aanwezig.

Naar boven