Recensies

Hieronder vind je recensies over Venwoude in het algemeen. We nodigen jou uit om jouw ervaring met Venwoude hier te delen.

Alle Recensies - Sangha

Barbara
Gevolgd : Venwoude Sangha avonden
Er was de uitnodiging tot het delen van een ‘spirituele ervaring’, een moment waarop tijd en ruimte wellicht wat anders leken, omstandigheden niet van belang leken, alles er anders uitzag etc. En toen de toegift….:  De vraag: “en wat betekent dit voor jou?” Ineens hoorde ik me tot mijn eigen verbazing  zeggen: “ IK ben goed zoals ik ben”. En hoorde ik allemaal mensen om me heen hun eigen realisaties uitspreken en claimen. Zo fijn al die ‘bronnen’/ die bron   te horen en te voelen….
Bartel
Gevolgd : Zomerretraite Venwoude Sangha
Deze retraite was voor mij een herontdekking van wie ik in essentie ben. Herontdekken dat ik verbonden ben met iedereen. Daarmee kan ik iedereen weer ontvangen, en weet ik dat er altijd weer meer verdieping mogelijk is. Het is goed zoals het is en er is nog meer mogelijk.
Karen
Gevolgd : Zomerretraite Venwoude Sangha
Ik heb de bron ervaren, en daarmee een glimp gehad van dat ik de bedoeling ben zoals ik ben.
Jan-Henk
Gevolgd : Zomerretraite Venwoude Sangha
Er zijn natuurlijk heel veel keuzes te maken in allerlei stromingen. Het pad Individualiteit in Verbondenheid maakt het voor mij mogelijk om in een stroom mee te gaan, die, voor mij als criticaster, ook heel bijzonder is. De drie teachers, Mauk, Pauline en Marijke opereren ieder zo uniek en tegelijkertijd zo uitgebalanceerd.