Nieuwbouw Bouwweek

Onder leiding van: Kees van de Guchte
Datum: 22-10-2018 - 28-10-2018
Tijd: Maandag 9:00 - Zondag 17:30
Taal: Nederlands
Omschrijving:
De nieuwbouw is zoals jullie wel weten in volle gang. Vrijwilligers en professional werken samen aan dit prachtige gebouw waarbij de nieuwe groepsruimte nu in een fase is beland van binnen afwerkingen.
 
Bij de start van de bouw hebben we de keuze gemaakt om naast professionals ook zelf veel werkzaamheden uit te voeren. Dit om ook om jouw energie een deel van het gebouw te laten worden.
We gaan deze Bouwweek van 22 t/m 28 oktober de bouwfase in met elektra- en loodgieterswerkzaamheden. Wij vragen jullie support om met zoveel mogelijk mensen dit te gaan realiseren. Dit gaat een boost geven aan het bouwproces met een speciale mix van ‘Venwoude energie’ erin. Doe jij mee?
 
Je hoeft niet perse ervaring te hebben. Een linker- en rechterhand is altijd welkom. Eén dag, meerdere dagen. Kijk maar wat past voor jou.
Aanmelden via de link hieronder of via nieuwbouw@venwoude.nl.
Warme nieuwbouw hug, Kees
 
>>>Zet alvast in je agenda<<<
 
Tussen kerst en oud en nieuw gaan we alle binnenwanden sausen, een prima werk om zelf te gaan doen en nog leuk ook. In de schilders kleren met een oliebol en een kwast in de hand gaan we samen kleur brengen aan de nieuwe groepsruimte.

 

 

patrick

Kees van de Guchte