Venwoude Veiling ‘Pitch and Play’

Dit is de site van de Venwoude Veiling 2018 ‘Pitch and Play’.

Op deze site zie je al het aanbod van mensen die hun talent of product doneren, lees je hoe je je als bezoeker kan aanmelden en hoe de Veiling precies werkt. Je kunt alvast een voorproefje nemen en zien waarom je er 29 september bij wil zijn.

Venwoude Veiling: zaterdag 29 september 2018 van 13.30 – 17.00 op landgoed Venwoude

Hoe werkt het?
‘Venwoudenaren’ doneren dienst of product en de bezoekers betalen daarvoor. De opbrengst gaat naar de Nieuwbouw van Venwoude. Venwoude talent krijgt een podium, anderen genieten daarvan, Venwoude krijgt toekomst. Win-win-win!

Editie 20 juni supersuccesvol
Op 20 juni hielden we al een voorproefje en dat was enorm succesvol. Met vier items haalden we al bijna 3.500 euro op!

Aanmelden als bezoeker van de Veiling?
Wil je graag meedoen met het spannende biedspel? Of wil je gewoon je netwerk vergroten en zien wat voor moois al deze Venwoudenaren kunnen? Kom dan ook de 29ste, en reserveer je gratis kaartje in het evenement. Neem gerust ook iemand mee die nog niet bekend is op Venwoude!

 

RESERVEER HIER JE GRATIS KAARTJE

 

Inspiratie en op de hoogte gehouden worden?

Marktplaats van aanbod
Kijk in de lijst hieronder naar iedereen die wat moois te doneren heeft. Je kunt ze natuurlijk ook benaderen buiten de veiling om, omdat ze superprofessionals zijn en je een dienst of product van ze wil afnemen.

Het veilingaanbod van diensten en producten

 

Naar boven

 

Hoe werkt de veiling?

Veiling zaterdag 29 september
Op 29 september is de grote dag. Dan gaan we die tientallen donaties veilen.

Tussen 14 en 17.00 uur ‘geht es loss’. We hebben we een prachtig programma in drie rondes. Elke ronde veilen we een groot aantal producten: van massagesessies, tot zelfgemaakte taart; van toegangkaartjes voor bijzondere concerten tot een dagje zeilen.

Doneer je een dienst of product?
Je hebt de mogelijkheid om zelf op het podium te staan met je aanbod en jezelf te verkopen. Veel producten zullen ook op het podium worden geveild in een bloedspannend spel van vraag en aanbod, geleid door Suzanne Ekel.

Als bezoeker ga jij die dag natuurlijk op zoek naar jouw juweeltjes, die je via slinkse veilingtechnieken en jouw pokerface mee naar huis gaat nemen.

Wat voor waardevols heb jij te doneren?
Jij kan ook iets aanbieden. Dat kan een dienst/ervaring zijn, of een product.

Kun je die dag niet en wil je wel wat veilen? Geen probleem, we zorgen dat je aanbod ook te lezen en te zien is via een aanprijs-poster.

 

 

 

 

Dienst/ervaring (bijv een massage, coachingssessie, workshop, concert)

Je deskundigheid en ervaring
Zo gaan Sandra en Marcel ieder een verrukkelijke massage doneren; geeft Kim een middag duurzame kledingstyling en vadervisionair Patrick een vadercoaching-traject.

Een sessie relatietherapie, een fietstocht op maat en een workshop sketchnotes maken (een verslag maken in tekeningen ipv in woorden) staan ook al op de lijst.

Ruud doneerde tijdens de eerst editie van de Veiling op 20 juni een private dinner (en haalde daar €500 mee op).

Rozemarijn bood een uitwaai-arrangement aan met dearmouring massage, waar maar liefst €750 voor betaald is.

En Annemieke doneerde 10 plekken in een workshop ‘systemisch kijken naar je visie’ voor €1195

 

 

 

Product (bijv. vakantiehuis, kunst, lekker eten, poster van prachtige foto)

Ellen biedt haar huis aan voor een heerlijk weekendje weg in het wonderschone Ommen. Marjolijn maakt een pentekening op maat en Marijke maakt een verrukkelijke pot van haar beroemde Granola.

Maar je kan ook denken aan een kostbaar relikwie (meditatiepoefje Ted Wilson? Plectrum van de gitarist van Prince?), een gesigneerd boek, of iets warms en knuffeligs voor de koude wintermaanden. Het hoeft echt niet iets heel duurs te zijn, het is juist fijn als iedereen iets kan kopen!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat je nodig hebt is contact met dat prachtige kloppende hart van je.

Echt, daar zitten we op te wachten.

Geen zin om het alleen te doen? Of geen inspiratie? Samenwerkingen zijn uiteraard ook van harte welkom. Zoals Wilma en Anne, die op 20 juni een relatie-opfrispakket aanboden met een theaterstuk en een relatie-APK erin.

Boeken, CD’s, DVD’s etc
Jet en Pim bedachten dat het leuk is om een boekenstandje te hebben. Doneer je boeken die met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit te maken hebben of koop ze! Je kunt je donatie meenemen op de veilingdag zelf.

 

 

Aanmelden

Aanmelden als bezoeker van de Veiling?
Wil je graag meedoen met het spannende biedspel? Of wil je gewoon je netwerk vergroten en zien wat voor moois al deze Venwoudenaren kunnen? Kom dan ook de 29ste, en reserveer jouw gratis kaartje in het evenement. Neem gerust ook iemand mee die nog niet bekend is op Venwoude!

Inspiratie en op de hoogte gehouden worden?

Hoe kan je ons helpen? Wees een Firestarter!
Naast dat we jou graag ook op het podium zien, hebben we nog een verzoek. Stiekem is dat heel leuk.

  • Bij wie in je omgeving zie jij (ongepolijst) talent?
  • Wie zie jij graag op het podium terug?
  • Van wie zou jij wel wat willen kopen?

Inspireer deze mensen dan met onze oproep. Herinner hen aan hun grootsheid. Dat kan makkelijk door onderstaande flyer te kopiëren en via Whatsapp of mail te versturen. Jij wordt daarmee ook een ‘firestarter’. Dat heeft al prachtige gesprekken opgeleverd. En dat is al een kadootje op zich.

Naar boven

Waarom deze veiling?

Wij, Laura en Annemieke, wilden graag een bijdrage leveren aan de Donatiecampagne voor de Nieuwbouw, door te focussen op talent. Op Venwoude zijn we vaak bezig met ‘proces’ en jezelf bevrijden van gedoe, maar hebben we weinig beeld van wat voor moois en waardevols mensen ontdekt hebben en nu al kunnen.

Bovendien is het prachtig en nuttig om een podium daarvoor te bieden, zodat we gebruik kunnen maken van elkaar, en onszelf kunnen profileren.

En wilden we dat op een speelse manier doen.

De Veiling was geboren.

Naar boven