Vrijwilligersfuncties

Gasten uit de hele wereld komen naar Venwoude om zich als mens verder te ontwikkelen. Wat is er mooier dan hier onderdeel van zijn en zo je eigen gezondheid en groei voeden! Dat kan door met ons team van vrijwilligers op het landgoed samen de handen uit de mouwen te steken. Nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt en er is altijd professionele hulp aanwezig.

Door het jaar heen pakken wij allerlei klussen aan, van het onderhouden van paden en borders tot bladruimen, wieden en snoeien. Maar ook het onderhouden of creëren van kunst en het verzorgen van bijzondere plekken als de energiecirkel, de spiraal, vuurplekken en de Shiva-plek. Alles in de frisse lucht, rond de gebouwen of in het bos.

We zoeken vrijwilligers:

Voor bos en tuin,

als hoeders van bijzondere plekken op het landgoed,

en (landschaps)kunstenaars.

Wil jij werken in en aan de natuur, op een prachtige plek, met inspirerende mensen en vanuit een integrale visie? Lees dan uitgebreide informatie en neem contact op met Jeanine.

Je bent van harte welkom! Download hier het Aanmeldformulier vrijwilliger bos en tuin Venwoude op basis waarvan wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen. Graag tot gauw!

Hartelijke Groet,

Jeanine Verhagen (jeanine@venwoude.nl)
Beheerder Bos & Tuin

Naar boven