Venwoude Leven

Venwoude Leven

Kan ik ook eens ‘gewoon’ op Venwoude zijn?
Heb jij ook de wens om regelmatig op Venwoude te zijn, het liefdevolle bad weer te ervaren, de openheid en de rust? Enig idee wat er allemaal mogelijk is? Van een gesprek, de DagOpening, meditatie, een middag, een dag, een weekend, een training, een week, tot 3 maanden, 6 maanden, een jaar……

Venwoude als plek om te zijn, is baden in een enorme olievlek van bewustzijnsontwikkeling, wat veel verder reikt dan de grenzen van het Landgoed! Immers Venwoude zijn alle mensen die betrokken zijn bij …. Deze enorme container van ontwikkeling heeft zijn energetische verdichting op het Landgoed Venwoude. Daar even verblijven geeft daarom velen dat intussen bekende ‘gevoel’ van Zijn, welkom, warmte en openheid en ….

Chahat CortenDagOpening

Iedere dag van de week is er om 8.20 uur in de Piramide op Venwoude de dagOpening, een gezamenlijke start van de dag.
lees meer

Meditatie

Iedere dag vindt er in de vroege ochtend een of meerdere meditaties plaats. Neem voor begintijd en vorm contact op met Pauline Botden.


Donatie

Je kunt Venwoude op vele manier ondersteunenen. Veel mensen dragen Venwoude en het werk wat er wordt gedaan een warm hart toe. Venwoude is een non-profitorganisatie met als doel een bijdrage te zijn aan de ontwikkeling van de mens. En daarmee zijn omgeving, de aarde, tot alles wat bijdraagt aan eenheid. Jouw bijdrage is daarbij van harte welkom!
lees meer

Leef!programma op Venwoude

Wil je je verder ontwikkelen en leren leven vanuit wie je in essentie bent? Wil je ontspannen en open kunnen zijn tussen mensen, in betrokkenheid op elkaar? Dan is het ‘Leef!programma op Venwoude’ wellicht iets voor jou. lees meer

Proef! Venwoude

De twintigers en dertigers die in het Leef!programma zitten, organiseren een paar keer per jaar een weekend voor leeftijdgenoten.

In een mix van meedoen in het dagritme van Venwoude en een verdiepend programma met elkaar, krijg je de mogelijkheid om jezelf en de ander beter te leren kennen.
. lees meer

Individuele retraite

Bezinning; tijd en aandacht voor jezelf, een mogelijkheid om weer thuis te komen bij jezelf. Het kan helpen om daarvoor letterlijk je dagelijkse omgeving voor een moment achter je te laten. Het woord retraite (se retire) betekent ook intrekken, terugtrekken!
lees meer

Venwoude in Actie

Venwoude in Actie biedt je de veilige en unieke gelegenheid anders met werk en je "collega's" om te gaan. Je maakt nader kennis te met het leven en de achtergronden van 24 jaar Venwoude. Met jouw aanwezigheid ondersteun je Venwoude bij de dagelijkse organisatie tijdens alle activiteiten op Venwoude: een welkome en dankbare taak! lees meer

© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top