Ontdekking

Wie ben jij in jouw relaties? Ben je je bewust van de dynamieken die zich afspelen en van jezelf als rode draad in alle relaties die je aan gaat? De Ontdekking is een 3-daagse intensieve ervaringsgerichte training die jouw relatieleven én levensenergie een flinke impuls geeft.

een 3 daagse intense ontdekkingstocht in jouw relatieleven

De kwaliteit van je relaties zegt veel over je houding en ethiek ten aanzien van alle domeinen van je leven. Daarom besteden we in deze training veel aandacht aan je zogenaamde relationele ontwikkelingslijn.

De Ontdekking is een intensieve, ervaringsgerichte verkenningstocht, op zoek naar hoe jij in relaties staat. Dat gaat over intieme relaties maar ook over al je andere relaties. De centrale factor in al die relaties ben jij. Jouw dieperliggende overtuigingen en onbewuste afweermechanismen bepalen de dynamiek van de relaties die je aan gaat.

Deze training gaat helemaal over wie je bent in relatie naar anderen, waar je terughoudt, waar je afhaakt, waar je alles onder controle houdt, of meebeweegt in de hoop dat de ander eindelijk snapt wat jij bedoelt etc etc... prachtig materiaal om jezelf dieper in te leren kennen en ook diepere vervulling te vinden in relaties met anderen, of dat nu een intieme relatie is of niet.

De Ontdekking biedt je een dieper bewustzijn over hoe dit alles in jou werkt, in alle lagen die actief (blijken te) zijn, telkens weer in contact met mensen om je heen. En geeft je handvatten in hoe jezelf hier in te leren kennen en sturen... en hoe je de precieze informatie van je emoties en gevoelens leert gebruiken voor diepere vervulling van je relaties.

In een veilige bedding met zorgvuldige begeleiding door een team van ervaren trainers en assistenten kom je tot een diepere ervaring van je eigen levensenergie en mogelijkheden in het aangaan, onderhouden en verdiepen van al je relaties.

Je verblijft 3 dagen en 2 nachten op het prachtige landgoed Venwoude waar je met veel liefde verzorgd zult worden.

“Een indrukwekkend programma dat je geen moment loslaat en met zachte hand leidt naar alles wat je altijd al had willen begrijpen en ervaren, maar waarvoor je te bang was om het aan te gaan.”

Voor wie?

Voor singles en voor stellen, met of zonder hun partner
Als je meer inzicht wil krijgen in jouw relatieleven
Als je wil snappen waarom jouw relaties zich vaak op eenzelfde manier ontwikkelen
Als je bereid bent je hart (weer) te openen, met alle risico van dien
Als je (weer) contact wilt maken met je eigen levensenergie
Als je in een veilige setting je schroom op relatiegebied wilt overwinnen
Als je zin hebt aan een krachtige impuls voor je liefdesleven


De trainers
De trainers Leon en Marion zijn jarenlang werkzaam als trainer en coach in het begeleiden van mannen en vrouwen in allerlei vormen van relaties. Zij halen hun voeding o.a. uit hun eigen diepe ervaringen op het gebied intimiteit, seksualiteit en relaties. Als je vragen hebt over deze training of een andere activiteit in het traject Ontmoeten & Relaties, kun je de trainers ook persoonlijk mailen: Marion en/of Leon.


Wat levert het je op?

Inzicht in relatiedynamieken en wat dat voor jou betekent
bewustwording van hoe jij het tot nu toe hebt gedaan in jouw relaties
je eigen ontwikkeling geplaatst in een groter maatschappelijk en evolutionair perspectief
heldere belichaamde ervaringen van precies wat er in jou gebeurt in relatie met een ander
inzicht in hoe je je relaties kunt gebruiken voor jouw pad van ontwikkeling
energie en levenslust
meer intimiteit met jezelf en anderen
een nieuwe focus in je relaties
meer vrijheid in het volgen van je verlangens
meer zelfvertrouwen op het gebied van relaties en intimiteit


Wat gaan we doen?

We werken met Emotioneel Lichaamswerk, ademwerk, schaduwwerk, meditatie en coaching.

Praktisch  
tijd 3 dagen  
deelname Voor iedereen
 
prijs en data agenda en aanmelden  

Leon Gras en Marion van Overveld

"Deze training is wat ons betreft een prachtige plek om te spelen en te oefenen op het gebied van intimiteit en levenslust. Een keer eens iets anders proberen dan de oh zo bekende groeven waar we in ons dagelijks leven zo vaak terecht komen. En elke keer zien we weer de verwondering over hoeveel levenslust en energie ieder in zich heeft, en hoe groot ons verlangen naar verbondenheid en intimiteit is en geleefd wil worden."


© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top