Schilders en Vakantiewerk

(Amateur)schilders gezocht in de zomermaanden

Wij zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben en raad weten met het schilderen van houtwerk! Vind je het leuk om in de zomermaanden (juni, juli, augustus, september) een dag of een aantal dagen het houtwerk van Venwoude op te knappen? Er komt HR++ glas in in het restaurantgedeelte van de Villa en daarna mag het houtwerk weer goed in de verf worden gezet. 

We bieden een vergoeding die rond het minimumloon ligt en een maximale reiskostenvergoeding van 30 km per dag tegen 0,19 euro/km. Het is mogelijk om mee te lunchen tegen een gereduceerde vergoeding van 5 euro per maaltijd en je kunt natuurlijk ook zelf je boterham oid meenemen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar onderhoud@venwoude.nl met je naam en telefoonnummer en beschikbaarheid (welke maand(en) en welke dagen), zodat we contact kunnen opnemen.

Vakantiewerk voor jongeren

We zijn op zoek naar jongeren (14 – 18 jaar) die ons team in de zomermaanden willen versterken. Het gaat om verschillende activiteiten verspreid over onze operationele diensten (keuken, huishoudelijke dienst). Dit is afhankelijk van waar de behoefte aan extra krachten het grootste is.

De vergoeding zal op basis van de leeftijd variëren tussen 5 en 10 euro per uur en reiskosten tot 30 km per dag worden vergoed tegen 0,19 euro/km.

Heb je interesse of ken je jongeren in deze leeftijdsklasse die het leuk vinden om vakantiewerk bij Venwoude te doen? Stuur dit bericht door of mail bij interesse naar info@venwoude.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en beschikbaarheid